Szolgáltatásaink

 

1. Állapotfelmérés:

Az állapotfelmérés különféle módszerekkel és technikákkal történik:

A. Core Inergetix számítógépes bioinformatikai vizsgálat, mely kiterjed a vizsgált személy mentális, pszichikai, energetikai, biológiai és fizikai állapotára.

B. Állapotfelmérés speciális gyógyító csakra – mandalák segítségével

Ezúton tisztelettel megkérjük kedves Vendégeinket, hogy az állapotfelmérésre hozzák magukkal a betegségükkel kapcsolatos, orvosi, és kórházi zárójelentéseiket, hogy az állapotfelmérés az orvosi és kórházi zárójelentések figyelembe vételével történhessen meg.

Gyakorlati tapasztalat:

Többféle módon el lehet jutni ugyanarra az eredményre. Minden esetben, tiszteletben tartjuk a tradicionális orvoslás szakmai utasításait, mivel azt nincs jogunk felül bírálni. Amennyiben szükséges, az orvosi felügyeleti szakmai konzultáció megoldott Dr. Pászti Zsolt pszichiáter-adjunktus által.

 

2. Parazita, vírus, baktérium, gombairtás

A. Parazita, vírus, baktérium, gombairtás Biowave 21 LCD professzionális mikrocomputeres frekvenciagenerátorral
(E. U. II. a. C. E. Európai Uniós jellel ellátott gyógyászati elektronikai készülék)
A készülék alkalmas még az emberi vérben lévő paraziták irtására is, ún. vér-zapperolásra
A Biowave 21 LCD kifejezetten professzionális orvosi elektronikai készülék

B. Parazita, vírus, baktériumirtás Zapper K100 típusú gyógyászati elektronikai készülékkel
(E. U. II. a. C. E. Európai Uniós jellel ellátott gyógyászati elektronikai készülék)
A Zapper K100 típusú készülék az Életvirág Egészségvédő és Oktató Központban bérelhető, vagy megvásárolható

 

3. Személyiségelemzés a vizsgált személy aurájából (nem fotó alapján!)

- Minden élőlénynek speciális, önmagára jellemző aurája, belső rezgése van, a többrétegű aura, mint energiamező, magában hordozza az illető személy személyiségjegyeit.

- Az aura különböző rétegeiben lévő személyiségjegyek extraszenz technikával felszínre hozhatók, és elemezhetőek. (Nagy gyakorlatot igényel – auraelemzés, auralátás)

 

4.  Audiovizuális technika (A.V.S. System, mentális fitness computer)

Az A.V.S. System különféle problémák kezelésére alkalmas:

 1. pszichológiai gondok
 2. memóriaprobléma
 3. stressz
 4. alvászavar
 5. fájdalomcsillapítás
 6. figyelem hiányos problémák
 7. agyi érkatasztrófák utáni állapot kezelése
 8. oxigén hiányos születési állapot okozta problémák kezelése
 9. autizmus
 10. tanulási zavarok
 11. iskolai gondok
 12. magas vérnyomás, szív problémák, (kivéve pacemaker)
 13. félelem, szorongás, depresszió, szezonális depresszió
 14. nőgyógyászati problémák, meddőség, terhesség, szülés
 15. izületi problémák, derék és hátfájás, porckorong problémák,
 16. fejfájás, migrén stb.

"A módszer lényege, hogy a különböző frekvenciájú jelek, azaz az információ, a fényre és a hangra van ráültetve. A beviteli út, pedig adott. A szem és a látópálya anatómiailag az agy kihelyezett részének tekinthető. A bevitt információ jelentősebb veszteség nélkül ér célba, a központi idegrendszerbe. A fény és vele együtt az információ útja tehát: a szem, a látóideg, a látókéreg, majd onnan szétszóródva az agy többi része.
A hangokkal bevitt jelek esetében hasonló a helyzet, csak az anatómiai pályák különbözőek. Ezeket az agy villámgyorsan képes kiértékelni és beépíteni."
Az A.V.S. Systemmel kapcsolatos kutatások kezdete i.e. a II. században Ptolemaios nevéhez fűződik, aki először alkalmazott fény- és hanghatásokat, gyógyító terápiaként.
Ugyanezt a módszert alkalmazta a XIX. század végén és a XX. század elején Pierre Janet, (Sigmund Freud tanítója, a Collége de France tanára) valamint az 1950-es évek elején az ismert amerikai neurológus W. Gray Walter, aki megállapította, hogy a villogó fények hatására megváltozik az agyhullám aktivitás, az egész agykéregben, nemcsak ott, ahol a vizuális központok vannak.

Ezen kísérleteket a modern kutatások műszeres EEG vizsgálatai megerősítik. A kutatások a ’60-as, ’70-es években felgyorsulnak, és 1980-as években megalkotják az első audio-vizuális stimuláció elvén működő professzionális fény-hang készülékeket. Az A.V.S. System technologiát először a kanadai MIND ALIVE INC. majd később a NASA kutatásai alapján a MINDPLACE LTD. (Eastsound, USA) kezdi alkalmazni, és gyártani.

Mindkét gyártó készülékei Magyarországon is beszerezhetőek. 

5. CoRe Inergetix rendszer

CoRe Inergetix jelenleg az egyetlen olyan számítógép alapú eszköz, amely az analízist és kiegyenlítést (balance) mind információs, mind energetikai szinten képes végrehajtani. Mivel a CoRe Inergetix rendszerben több módon végezhető mérés - és ezt sokszor hajtja végre - ezért a jelenleg kapható összes ilyen berendezés közül a legmegbízhatóbb, reprodukálható információs analízist és kisugárzást (broadcast) biztosítja, mintegy 95%-os pontossággal. Tartalmaz egy teljes energia terápiás rendszert, amely a frekvenciakezeléshez fényt, hangot, elektromos jeleket és mágneses teret is fel tud használni. Ezek jóvoltából stabil helyet vívott ki az energia terápiás készülékek világában. Reprodukálható, pontos eredményei, adatbázisainak bővíthetőségével egyszerűen a felhasználó igényeihez történő alakíthatósága az információs terápia élvonalába emelik a CoRe Inergetix rendszert.

A bioenergetika szempontjából a CoRe Inergetix világviszonylatban elsőként alkalmazott olyan a páciensre hangolt energetikai kiegyenlítést, ahol a kezelés a páciens bioinformatikai vizsgálatával megállapított rezonancia frekvenciákat alkalmazza, új szintre emelve ezzel a bioenergetikai frekvencia terápiát. Ez a páciensre hangolt üzemmód azokkal a vizsgált személlyel legnagyobb rezonanciákat mutató frekvenciákkal dolgozik, amelyek az analízis során a kialakult tünetekből kerültek meghatározásra. A CoRe Inergetix rendszerben emellett természetesen a más készülékek által is használt betegség specifikus frekvenciák is választhatók, amelyek az elmúlt 50 év frekvenciaterápiai kutatásainak eredményei. A kezelhető betegségek listája a CoRe rendszerben szokatlanul hosszú, 1100 elemű.

Fő jellemzői:
Több, mint 25 ezer vizsgálati elem 400 csoportra osztva a célzott analízis elősegítése érdekében
Egyszerűen személyre szabható adatbázis
Potenciált hatóanyagok programozása fizikai hordozókba (pl. vízbe.)
1100 különböző tünet és betegség bioinformációs és bioenergetikai kiegyenlítéséhez előprogramozott 8000 féle Rife és Clark frekvencia
2 MHz –es frekvenciáig terjedő páciens és tünetfüggő elemzés és kiegyensúlyozás
Bioinformációs kiegyenlítés és újraprogramozás

A készülék adatbázisa a Pricetone University (USA) közel 10 éves kutatásain alapszik, valamint alkalmazza a Natural Medicines Comprehensive Database adatait is.

A CoRe Inergetix amerikai gyártó cég magyarországi képviselete:
Nagy Pál
Mission & Vision Kft.
2045 Törökbálint, Meggyes u. 26.
pnagy@euroweb.hu
tel: 20/942-0379


6. Méregtelenítés az SPA típusú egyenáramú, ionizátoros készülékkel

A készülék alkalmas a szervezetben felhalmozódott különféle méreganyagok, fémek, nehézfémek, és az egyéb emberi szervezetet károsító anyagok eltávolítására. A készülék 3 fokozatban állítható az emberi szervezetre ártalmatlan nagyságú egyenárammal működik, melynek hatására elektrolízis kezdődik, és a salakanyagok az emberi talpon lévő mintegy 2000 póluson keresztül kidiffundálnak a szervezetből. Ez egy kellemes, kissé bizsergető érzést nyújtó folyamat. Maga a kezelés 30 percig tart.


Általános méregtelenítés kb. 4-5 kezelés, krónikus esetekben 14-16 kezelés javasolt.

 

7. Dohányzás leszoktató terápia

Elvonási tünetek nélkül, könnyedén megszabadulhat káros szenvedélyétől

A terápia lényege: Teljesen fájdalommentes, 3 x 45 perces kezelés, professzionális biorezonanciás mikrocomputerrel, plusz elektrokémiai méregtelenítéssel. A kezeléseknek nincs semmilyen biológiai, fizikai, pszichikai káros mellékhatása. A terápiára jelentkező páciensek a kezeléseket megelőzően gyűjtsenek össze 3 db általuk elszívott cigaretta csikket, és hozzák magukkal a kezelésekre. (mindig csak 1 db csikket)
A kezelések menete:
Első nap:
45 perc biorezonanciás kezelés plusz 30 perc elektrokémiai méregtelenítés
Második nap:
45 perc biorezonanciás kezelés
Harmadik nap:
1 hét múlva 45 perc biorezonanciás kezelés

Már az első kezelés után 25-30 perc múlva teljesen megszűnik a kínzó vágyakozás a cigaretta iránt. A leszoktató terápia során a kezelés 5 x 9 perces programból áll. A computer váltakozva kezeli a tüdőt, a vért, a májat, a beleket, és a torkot. Megszűnteti a fellépő elvonási tüneteket, és teljesen kioltja a szervezetben felhalmozódott toxikus mérgező anyagok hatását, miközben helyreállítja a szervezet kórosan megváltozott biorezonanciáját. A kezelés után ajánlatos, és a hatékonyságot is növeli, ha a páciens 2-2,5 l jó minőségű vizet pl. nyomelemekben gazdag szénsavmentes ásványvíz, Pi-víz, stb. fogyaszt.
A kezelést kizáró esetek:
- szívritmus szabályozó (pacemaker) esetén
- szervezetbe beültetett, nagyobb fém inplantátumok esetén (baleseti sebészeti beavatkozások)
- áldott állapotban lévő kismama esetén

A kezelés hatékonysága 90-95% -ra tehető. Ez azonban csak egy lehetőség, és a segítség egy hatékony formája, a leszokáshoz a páciens számára.
Szükséges a szenvedélybeteg részéről a minimális szintű tudatosítása annak a ténynek, hogy „mostantól nem dohányzom!” 

 

8. Radiesztéziás mérések

Emberi szervezetre káros geopatológiai sugárzuások, Hartmann-zóna, vízér lakáson történő komplex felmérése

9. Személyiségelemzés: Egzakt pszichomatikai módszerrel

10. Névelemzés: Egzakt pszichomatikai módszerel

11. Sors- és Életútelemzés: Egzakt psizchomatikai módszerrel

12. Különböző konkrét betegségek computeres és bioenergetikai kezelése

- különféle izületi, mozgásszervi problémák esetén (gerinc, térd, vállproblémák, reuma, köszvény stb.)

- ideg- és izomsorvadás esetén (Sclerosis multiplex, PCP, stb.)

- különböző bőrproblémák esetén (kelések, fekélyek, stb.)

- különböző hasüregi szervek esetén: (epe, máj lép, hasnyálmirigy, gyomor, belek, vesék, húgy- és ivarszervek)

- különböző nőgyógyászati problémák, fertőzések esetén: (gombás, és egyéb fertőzések, cysták, myomák)

-különböző gyulladásos, és allergiás megbetegedések esetén (ekcéma, psoriasis, övsömör, ételallergiák, stb.)

- különböző emésztési zavarok esetén (székrekedés, hasmenés, kóros hasmenés, belek gyulladásos betegségei, colitis ulcerosa, Chron-betegség, epekövek, hasnyálmiriggyulladás, stb.)

- különböző kiválasztási zavarok esetén (felfázás, inkontinencia, vesegyulladások, vesekövek stb.)

- különböző szív- és keringési zavarok esetén: (infarctus utáni rehabilitáció, hipertónia, érelmeszesedés, thrombosis, agyvérzés utáni rehabilitáció, stb.)

- különböző vérképző rendszeri betegségek esetén: (anémiák, leukémia, Hodgkin kór, ITP stb.)

- különböző anyagcsere megbetegedések esetén: (kóros soványság, kóros elhízás, diabetes, pajzsmirigy alul- és túlműködése, Addison-kór stb.)

- különböző légzőszervi megbetegedések esetén: (bronchitis, asztma, tüdő- és légúti gyulladások stb.)

- különböző immunrendszeri megbetegedések esetén: (allergiák, auto-immun folyamatok korlátozott esetekben stb.)

- különböző daganatos megbetegedések kiegészítő kezelése


13. Az aura harmonizálása, feltöltése, csakra-mandalák segítségével

14. Fül- és testgyertya alkalmazása, mint segédeszköz

15. Bioptron lámpával történő színterápiás kezelés

16. TENS készülékkel történő kezelés és fájdalomcsillapítás

17. Különböző elektronikus masszírozó berendezések, frissítő és gyógyászati alkalmazása (például: chí gép)

 Tanfolyamaink

1. Személyiségfejlesztés Mandalákkal, a Mandalák üzenete, és készítése
Két nap (szombat-vasárnap)
Ár: 7000 Ft
Időpont egyeztetés alatt, kérjük, telefonon érdeklődni!

2. REIKI I. Személyiségfejlesztő és gyógyító technikák
Két nap
Ár: 8000 Ft
Időpont egyeztetés alatt, kérjük, telefonon érdeklődni!

3. REIKI II. Személyiségfejlesztő és gyógyító technikák szimbólumok segítségével
Két nap
Ár: 15500 Ft
Időpont egyeztetés alatt, kérjük, telefonon érdeklődni!

4. REIKI III. - MESTERFOK Személyiségfejlesztő és magasszintű gyógyító folyamatok, technikák alkalmazása
Két nap
Ár: 40000 Ft
Időpont egyeztetés alatt, kérjük, telefonon érdeklődni!

5. Az Őrangyalod veled van I. (Angyaltanfolyam)
Egy nap
Ár: 4000 Ft
Időpont egyeztetés alatt, kérjük, telefonon érdeklődni!

6. Az Őrangyalod veled van II. (Angyaltanfolyam)
Egy nap
Ár: 4000 Ft
Időpont egyeztetés alatt, kérjük, telefonon érdeklődni!
A két tanfolyam egyszerre való elvégzése esetén a díj: 7000 Ft.

7. Pszichogén Energia tan és Aktív Gyógyászat 1 éves kurzus
Havi 1 hétvége 2 nap, 240 óra
Ár: 150000 Ft (részletfizetés lehetséges, megbeszélés alapján)
Legközelebb: 2012. október 20.-21.

 

Pszichogén energiatan és aktív gyógyászat
1 éves kurzus

Az 1 éves kurzus egy komplex program, mely átfogó képzést nyújt, így a hallgatótól nem igényel különösebb előképzettséget. A tanfolyamunk minden hallgatója a tanfolyam kezdetén kap egy személyre szóló, személyiségelemzést, és önismereti programot, melynek alapján felébresztjük az illető személyben rejlő belső pszichikus energiákat. Különböző pszichikai, fizikai, és jóga gyakorlatokkal megtanítjuk a hallgatókkal ezeket az energiákat tudatosan generálni, koncentrálni, majd azt koncentráltan kivetíteni a térbe. Megtanítjuk a hallgatókat arra, hogyan kell ezt az energiát a térben irányítani, egy élettelen tárgyra, dologra, (tárgyak mozgatása gondolati úton) vagy egy élő személyre, annak egész testére, (egész energia mezejére, aurájára) vagy csak egy adott szervrendszerére, szervére, vagy egy sejtjére. A hallgató filozófiai, ezoterikai, energetikai, egészségügyi, morális, etikai, és technikai oktatásban részesül, 200 óra elmélet, és 40 óra gyakorlat formájában. A filozófiai, az ezoterikai, az energetikai információkat a Védikus bölcseletekre alapoztuk, melyek közel 5000 évesek. A végzett hallgatók olyan tudás birtokába jutnak, hogy jelen pillanatban nem létezik olyan probléma, melyhez érdemben vagy gyakorlatban ne tudnának eredményesen hozzányúlni. (Ez nem azt jelenti, hogy számukra nem létezik gyógyíthatatlan betegség) A gyógyítás eredményessége nagymértékben függ a páciens befogadóképességétől, és hozzáállásától.

A végzett hallgatók a tanfolyam végén, az annak elvégzését igazoló oklevelet kapnak.

Meg kell említenünk, hogy az 1 éves iskola elvégzése nem jogosítja fel a hallgatót az önálló, praxis folytatására!

Az önálló praxis folytatásához meg kell felelni az ETI 11./1997 (V. 28) NM. rendeletében leírtaknak.

Ehhez külön egészségügyi, és természetgyógyászati modul vizsgát, majd írásban és szóban, elméleti és gyakorlati vizsgát kell tenni.

 

Figyelem!
Ezoterikus Klubok, Könyvesboltok, Ezoterikus Üzletek, Értékesítők!

A Gyógyító Mandalák sorozat (16 db) képeslap formában nagyon szép kivitelben megvásárolhatók. A sorozat a 12 Csillagjegyet tartalmazza, Mandala formában, valamint Napfivér, Holdnővér, Csillagösvény, és Ima című képeket.
Forgalmazóknak, értékesítőknek nagy tételben is szállítok.

Megrendelhető az alábbi telefonszámokon:
06-56/441-495 (esti órákban)
06-20/510-2022

A teljes sorozat (16 db kép) utánvétel 3000 ft.
Nagy tétel esetén kedvezményes ár!

Vargáné Tóth Irén
Mandala festő


 Az elosztócsakra feltöltése energiával


Stresszoldás, érzelemfelszabadítás


A kapcsolatteremtés


A talp reflexzónáinak masszírozása

Simítólehúzás

 

Pillanatképek az elmúlt években általunk szervezett ezoterikus táborokból (2000-2005-ig)